EBRITTE * BRITTANY-AMIGO-CARLA


Výcvikový predĺžený víkend v Kamínkach pri Kroměříži+ZOP

01.11.2010 21:40

Včera sme sa vrátili, čisto babská zostava,z výcvikového tábora, ktorý sa konal na Morave. Okamžite sa hlásime aj na ten nasledujúci!

Organizátori Alenka a Erik Celý, vybrali neskutočne krásny areál so skutočne dobrou krčmičkou, kde sme okrem dobrého hamu, ochutnali aj dobrú Jelínkovú medicínku, ktorá skúsenými degustátormi bola následne bodovaná, takže sme boli dobre s mojou parťáčkou Lenkou pre boj so štaprdlou pripravené! Toľko k tomu najdôležitejšiemu...... hor sa k výcviku.

S veľkou trpezlivosťou a ochotou sa o nás starali: výcvikárka  M.Marcišinová-poslušnosť a M.Valentin-obrana.

Opäť som načerpala veľa nových rád, nielen od výcvikárov,  ale najmä od majiteľov a chovateľov hovíkov.

Spoznala som nových nadšencov tohto skvelého plemena a stretla sa so známymi. Nechýbala Míša s Tomášom a medveď Bady, ktorého si nikto nemohol nevšimnúť. Keď vyšla Alenka s Arískom, tak Emka s Evkou sa išli pominúť od radosti a zamilovali sa do nového maca Nasthyho z Budské samoty. Veľa majiteľov bolo so šteniatkami, čo mi opäť pripomenulo jednu z mojich chýb......

Večer pred skúškou ZOP sme mali prednášku, skôr voľnú debatu s p. L. Novákom. V ten večer a nasledujúci deň, v deň skúšky, som už ale bola taká vyklepaná, že so mnou moc srandy nebolo. Naozaj som sa bála.

Nuž nastúpili sme s Brittkou. Začiatok sme - som /za všetko môžem JA!/ zmrvili ako sa len dalo, akurát odloženie za 10b-to sa Brituške chce ležať nenápadne v tráve. Na skupinu sa ale zrazu Britka zobudila, čo nám potvrdil aj p. Novák-"tuším sa zobudila?!", povedal mi pri poslednom cviku. Všetko za 10b, p. Novák bol véééľmi milý, usmievavý a aj benevolentný, za čo ja ďakujem! Takže suma sumárum: spolu za 90 bodov, známka výborne.

Všetkým Vám: Lenka, Janka, Zorka, Miška, Tomáš, Erik, Alenka a ostaní móóóc ďakujem za podporu!

Lienka Lenka sľúbila fotky, tak potom doplním. Ja som taká leňoška na fotenie.

—————

Späť