EBRITTE * BRITTANY-AMIGO-CARLA


Víkend s Kráľovskými strážnikmi II + Foto TU

18.10.2010 00:00

 

V dňoch 15.-17.10.2010 sa uskutočnil v poradí druhý výcvikový výkend Kráľovských strážnikov.

Opäť sme boli pozvaný na toto podujatie, čo nás veľmi potešilo.

Poviem Vám pravdu, moc sa mi nechcelo. Mojej nechuti predchádzal celý týždenný pracovný maratón a ešte skutočnosť, že v deň začiatku víkendu som z práce odchádzala o 17,30 hod. Moje dievky ma však "nakopli" a tak som rýchlosťou hromu-blesku pobalila všetky potrebné veci a poďme do Pružiny, kde sa výcvik konal. Cesta bola výborná, veď až do PB idete po diaľnici, ale potom to bol zážitok. Tma, to je zlý pomocník, v kraji kde to nepoznáte. Moje dievky si museli aj uši zapchávať.

No nakoniec som rekreačné zariadenie Podhradie našla, takže na hnev pri hľadaní cesty som rýýýýchlo zabudla. Príchod okolo 20-tej hodiny.

V sobotu sa nám prišiel venovať figurant Miro Hanajík, veľa som sa opäť naučila, Brittany krásne pri obrane pracovala, len véééľká škoda, že si vždy zabudneme svoj foťák a tak sme Martinke vďačný za fotky, ktoré nám poslala.

Popri praktických cvikoch sme si vypočuli aj teóriu o výchove psíka /Hovawartíka/ šteníka, keďže v sobotu prišli najmä najmladší strážnici z vrhu CH. Potom nasledovali ešte súťaže ako šľahačková stopa, špekačkový aport, či najrýchlejšie privolanie. Veľmi milé a zábavné i keď sme nič nevyhrali. Hi-hi. Počkať Evička mala najväčší počet privolaných cudzích psíkov, tak si cenu odniesla.

V nedeľu mi zostalší, sme si dali ešte poslušnosť a nácvik na výstavu. Pri poslušnosti sme mi Vargové boli tri na jednu

Britku, tak Maťa zapožičala svoje baby mojim a cvičilo sa v skupinke. Evka s Emkou boli také vytešené, že ich Cortinka, Afrika a Fidži poslúchajú, aspoň do chvíle kým mali plné vrecko pamlskov.

Potom už nasledoval chutný obed a odchod domov.

Kráľovský strážnici! tí čo ste neprišli len preto, že sa Vám nechcelo, môžete ľutovať.

Mne sa opäť potvrdilo pravidlo, že keď sa mi nechce, tak bude super. A BOLO!!!

—————

Späť