EBRITTE * BRITTANY-AMIGO-CARLA


Už je to šesť mesiacov!

24.11.2013 22:20

Dnes majú Atomko, Amigo, Akawa, Abbie a Allegra /podľa narodenia/ pol roka. Ani sa mi nechce veriť, že z tích maličkích chlpatích macíkov, narástli (a ešte stále rastú) poriadne medvede...! 

Atomkovci nahlásili, že "drobček" váži 31 kg. Ebinka má 24 kg, KawuškoBatankovci ....nemajú váhu! Odvážime najbližšie....

Náš Buchtík má 33 kg a výšku 61cm, no a od Allegrovcov som ešte nedostala odpoveď, tak snáď pošlú info. Všetci sa majú priam kráľovsky a robia svojim majiteľom veľkú radosť! Z rodnej chovateľskej stanice dostali základy zahradničenia, ktoré dosť využívajú vo svojich záhradách, zatiaľ to majitelia zvládajú....i keď Kawa moc nemá pochopenie pre jessenú dekoráciu svojej paničky a tak schrumkala už druhú tekvičku..........alebo chce byť vegetariánka po nej??? 

Ebinka sa okrem zahradničenia "rozumie" i podlahových exteriérovým krytinám, konkrétne koberčeku, na ktorom chcela urobiť vzor makramééééé. Ale nedokončila...

Atomkovi je snáď "dovolené všetko", samozrejme ho vychovávajú tak ako sa patrí, ale viac (vôbec) ako v novučičkej búde sa vyvaľuje v obývačke na koberci s deťmi a dokonca sa pániček pohrával s myšlienkou "natrepať" ho do vírivky! Deniska čo užívaš?

No a to naše veľké decko? Zahradničí, jeho praktické a estetické cítenie sa prejavuje tak, že každé ráno je drevo do krbu porozhadzované po celom dvore a dnes chcel pomôcť páničkovi a snažil sa prenášať záhradný nábytok.

A to všetci štyria navštevujú cvičák, Atomko začína, ale verím, že súrodencov rýchlo dobehne.

Budem postupne dokladať aktuálne fotky, zatiaľ Atomko.

 

—————

Späť