EBRITTE * BRITTANY-AMIGO-CARLA


Stopovanie naše každodenné - obhliadnutie sa

28.11.2012 22:31

Stopovať som s Britkou začala na jarnom výcvikovom tábore SHK 4/2011. K tejto kráááásnej kynologickej "disciplíne" ma vtedy, po prvý krát, zasvetil náš klubový výcvikár Miňko Mihók, ktorý mi vždy poradí a venuje sa nám "stopárom", na každom výcvikovom tábore. Stopovanie však baví hlavne Britušku, no a o to viac potom baví mňa! Na prvú skúšku /FPR1/ sme nastúpili v 8/2011 a spravili sme ju na 86 bodov. Radosť preveliká!!!!

Ale nie vždy sa darí....a tak sa stalo aj nám, že v 11/2011 sme neurobili FPR2 a vtedy som "upadla" do "sebasmútku" a myslela som si, že na žiadnu ďalšiu skúšku nikdy nenastúpim!

Ale od čoho máme skvelých priateľov? Tým najväčším je moja kamoška Magduš /Batanco NV/, s ktorou chodíme spolu na stopy a ktorá je mojim hnacím motorom a povzbudzovačom a na opravu skúšky ma pekne nahlásila ....a sme ju urobili! K nej musím samozrejme spomenúť Zuzku /Everest KS/, s ktorou síce menej trénujeme, ale aj tá mne i Magde odovzdáva cenné rady. Toľko srandy ako so Zuzkou a Magduš na stope len tak niekde nezažijete!

Nie raz sa stalo, že stopu Everko vypracovával za pomoci baterky /na mobile/....

Pomalými krôčkami sa takto prepracuvávame k menším i väčším úspechom, za ktorými je síce veľa času stráveného na poliach a čakania v kríčkoch, ale tento čas je skvelý, pretože ho trávim s tými naj ľuďmi, ktorý sú "postihnutí" rovnako ako ja! 

Stopárka spoločnosť SC-BA : Magduš+Milan+Viktoria /Batancovci/

                                        Zuzka+Vladko /Everestovci/

                                        Jarko Bacigál  /Jasmínka KS a Jessinka-borderka/

Baty s Britkou - šofér  - Magduš

 

—————

Späť