EBRITTE * BRITTANY-AMIGO-CARLA


Stopársky seminár s Mirkom Pospíšilom

25.04.2014 20:41

V piatok, 18.4. sme ľudská i psia posádka nasadli do nabaleného auta a vyrazili smer Liberec s medzizastávkou v Brne.

Samozrejme mi plánovaný čas odchodu opäť nevyšiel a tak hneď na začiatku sme mali viac ako hodinový sklz! 

Našťastie sme si tentokrát vďaka navigácie obhliadku Brna odpustili a dorazili sme bez blúdenia k Evičke. Tá nás už netrpezlivo (vôbec sa jej nečudujem) s Arwenkou očakávala.....Eliška tentokrát strážila Radka:))

Vyvenčili sme pesanov, dali sme si kafíčko a zákusky,  a takto posilnené vyrazili na dlhúúúúúú cestu. A teda aj bola!

"Vďaka" navigácii sme sa zdržali asi tak 1,5 hodinky, ale nakoniec sme v poriadku dorazili do cieľa - Penzion Horka  v Podještědí.

Seminár začínal v piatok o siedmej prednáškou teórie, druhý deň nasledovali praktické  stopy každý účastník 2x. 

Bola som celkom zvedavá ako si Britka poradí na lúke, keďže trénujeme na poliach. Takže lúka, problém! A to rovnako platí i pre mňa.

Vôbec som sa nevedela orientovať a neustále som sa "strácala".... no ostuda! No a Buchtík? Ten  aj s Arwenkou  stopoval lepšie ako Britka, hoci mal stopy kratučké.....Tak som mala dosť zmiešané pocity z nášho (Ja+Brittany) stopovania....že stopovať ani nevieme:((

Naozaj to tak vypadalo:)) Trošku ma ukľudnilo :)), že aj Evka Zálešáková sa ťažšie v trávnatom teréne orientovala:))....alebo to urobila zo súcitu ku mne?:)) Mirek mal všetko na výbornú zorganizované, bol absolútne ústretový, na každú otázku odpovedal a poradil. 

Okrem "práce" bolo  postarené i o naše duchovno vo forme spoločenského večera spojeného s tombolou. O naše plné brušká sa zase starala skvelá pani kuchárka a milý a ústretový majiteľ penzionu.....no a spoznali sme nové super lidičky. 

—————

Späť