EBRITTE * BRITTANY-AMIGO-CARLA


Podhradí nad Dyjí - letný výcvikový tábor

14.08.2014 22:59

V zložení - ja, Britka, Amigo, Evka, Ľubka, Ebinka a Jekyll sme strávili super výcvikový týždeň (2.8.-9.8.2014) v penzióne Luka v Podhradí nad Dyjí, pod vedením Vlaďky Královej, výcvikárky Mirky Marcišinovej a figuranta Roberta Fagoša, ktorý sa na nám venoval i na stopách. Opäť sme nasávali všetky múdrosti, s ktorými sa  Mirka ochotne delila a radila nám ako na tích našich romantikov. Prečo romantikov? Vysvetlila nám, že kým hovík splní čo od neho žiadame, tak sa najprv zasnene popozerá okolo seba, aký vtáčik práve letí, na ktorý kvietok si sadá včielka a či náhodou okolo neletí ten najkrajší bělásek...skrátka hovík=romantik.  

Okrem výcviku sa konali v stredu skúšky podľa NSP, na ktoré sme teda nastúpili i mi. Amigo a Ebinka na ZZO, skúšku spravili a Britka na ZPS1, žiaľ pohoreli sme na poslušnosti, lebo som lajdák a poslušnosti nevenujem pozornosť (( - moja chyba! Polepším sa !

 

Stretli sme "starých dobrých známych" a spoznali nových. Bolo nám super, len chmáry na mojej tvári vyvolávala Evička, ktorá prejavy nespokojnosti s Amigovími slabšími výkonmi nedokázala ovládať. Snáď nám to "účastníci a organizácia zájazdu" prepáčia a zoberú  nás najbližšie medzi seba zase. Ste skvelí a moc nám s Vami bolo dobre! Ďakujeme!!!!

 

—————

Späť