EBRITTE * BRITTANY-AMIGO-CARLA


LVT Stará Myjava a ŠV SHK

04.09.2014 23:20

Na letný tábor sme išli v plnej zostave.... ja+Britka, Amigo+Evka a naša fotografka Emka :))

V stredu sa k našej rodine pripojili Ľubka, Ebi a Jekyll. Magda po čerstvej druhej operácii kolena musela odpočívať....a smutná Kawuška tiež. Prišli si aspoň v utorok potrénovať - ale iba Vikina s Batinom, na ČS závod.

Mlaďosi cvičili všetko, Britka si trošku zastopovala a Jekyll? Ten dovolenkoval a pripravoval sa na ŠV, aby bol krásny! 

Výcvikový týždeň sa v sobotu končil výstavou, ktorú posudzovala odborníčka na Hw - Elena Škvařilová (AT).

Pre nás sa výstava niesla v znamení úspechu a to nasledovne: Ebinka - tr.mlad. V4, Kawuška - tr.str. V4, Brittka - tr.víť.  V1, CAC, víť.ŠV, čak.šamp.IHF, BOS! A krasoň Jekyll? Ten si odniesol V1 z veteránov a titul najkr.veterán, no a nebyť jeho "brblania" snáď by si odniesol i BOBa! Takto sme mu vymysleli titul SKOROBOB :-))

V nedeľu, celú letnú klubovú akciu, ukončoval zvod mladých a bonitácia. Na zvod boli opäť prihlásení i Atomkovci, no žiaľ nemohli prísť pre veľmi vážnu rodinnú situáciu. Ale sú už prihlásení na jarný zvod, tak budeme držať palce, aby im šťastie konečne prialo a zvod si splnili. 

V kocke - super akcia so super ľuďmi nielen so Slovenska, ale i z ďalekéééého Česka,  s tanečkami, s disjokejkou Ritou a kopou srandy po večeroch, bavila som sa i v postieľke, zaspávala som s úsmevom na tvári.....mali sme izbu pri spoločenskej miestnosti a steny chatky spĺňali krytéria pre japonskú architektúru...len dvere našťastie neboli z papiera. Nabudúce si pre istotu musím zobrať Otíkové sluchadlá-nebudem nič počuť a budem mať hezké sluchy :-))

 

 

 

 

 

—————

Späť