EBRITTE * BRITTANY-AMIGO-CARLA


KV Kromněříž....alebo ako sme sa nevystavovali

05.10.2012 00:00

Kedže sa nám na českej KV v máji moc páčilo, tak sme sa rozhodli, že sa vyberieme aj na tú jesennú do Kromněříža.

Nie je to vúbec ďaleko, aj s malým "motaním" /to by som nebola ja/ nám cesta trvala necelé dve hodinky. Po príchode na miesto a zaplatení výstavného poplatku, ma čakalo nemilé prekvapenie. Keď Evička vybrala Britušku z auta, zistili sme, že kríva / kulhá /, ale celkom dosť, tak sme sa po "porade" s kamarátmi rozhodli ju radšej nevystavovať. Moja Evička bola móóóc smutná /taká aj odutá/.

Kto ju pozná, tak vie, že ju handling moc baví a najradšej by vystavovala psíkov všetkým......no a ako sme tak stáli s našimi kamarátmi- Lenkou a Cyrilom /Darcius GP+Stelinka/....ani neviem kto, /najskôr to bola ofučaná Evka/ dostal ten nápad, že vystaví Evička Stelinku. Urobili si spoločné skúškové kolečko a bolo rozhodnuté /Lenkou a Cyrilom / ....Evka pôjde do kruhu so Stelou. Tak to ste mali vidieť, tá nervozita u Evičky, aby to Stelle nepokazila...myslím, že bola nervóznejšia ako kedykoľvek v kruhu s Britkou.....

No nebudem to tu naťahovať....skrátka to dievčatám moc pekne "ladilo" a tak sa dostali až na bednu a to konkrétne na tretie miesto - známka V3. Evička sa tešila, ale spokojná teda nebola....musela mať poznámku, že chcela, aby boli aspoň druhé! Skromné je to moje dieťa?! Darcius vybehal s Cyrilom V4 a nakoniec v pároch obsadili druhé miesto.

Stretli sme sa aj s Bárou a jej sestrou a Carolkou /Karolínkou-opäť moje dievčence premenovávali/. Tá si vybehala v pracovnej triede V1,CAC a Diggi V.

Odchádzali sme s plným bruškom perfektného zmrzlinového pohára, na ktorý nás pozvali Kunštekovci. Na klubové výstavy ma moc baví chodiť ....tak o rok znova! Snáď.

 

—————

Späť