EBRITTE * BRITTANY-AMIGO-CARLA


JVT SHK, Klubová výstava, členská schôdza a Zvod mladých

09.05.2014 19:37

Keďže nám pracovné a školské povinnosti nedovolili ísť na tábor od jeho začiatku 27.4., tak sme si "urvali" aspoň pár dní a do Dolného Kubína sme prišli v stredu o polnoci. Okrem kamarátov sa tábora zúčastnili aj členovia našej rodiny, a to: Ľubka+Ebi+Jekyll a Magduš+Kawa+Baty+Milan.

Vo štvrtok sa konali skúšky podľa MSP a všetkým účastníkom gratulujem, musím podotknúť, že čpraz viacej majiteľov svojich hovíkov s nimi cvičí a aj skladá skúšky z výkonu.

Evička sa s Amigom snažila čo najviac využiť čas na výcvik a najmä "služby" figuranta, ktorým bol P. Vančo.

V piatok podvečer bola členská schôdza, na ktorej nás oboznámili s chovom a hospodárením klubu. Ďalej boli vyhodnotené súťaže pes/suka roka 2013  a najúspešnejší pracovný Hovawart roka 2013. Súčasťou schôdze boli aj voľby do výboru SHK.

V sobotu sa konala klubová výstava, na ktorú boli prihlásení títo Ebriťáci - Abbie, Akawa, Amigo a Atom, ten však neprišiel z vážnych rodinných dôvodov. Maminku Brittany som prihlásila len preto, aby mohli spolu s Amigom nastúpiť do páru psov:))

Po ukončení výstavy, pre veľký počet mlaďochov, sa konal Zvod mladých.

 

Sumár akcií:

So súťaže o pracovného Hovawarta SHK za rok 2013 si Brittany odniesla pohár za 2.miesto !

 

Výstava:

Amigo - trieda mladých (obs.8)  V2

Abbie - trieda mladých (obs.8)   D - v bezchybnom posudku Ebinke p. rozhodca vytkol nižšie uložené hrudné znaky...veľmi prísne hodnotenie

Akawa - trieda mladých (obs.8)  V1, CAJC

Brittany- trieda víťazov (obs.8) V1,CAC, Klubový víťaz, Čakateľ šampióna IHF 2014

Brittany a Amigo - 1.miesto pár psov

Jekyll a Ebinka  - 2.miesto pár psov

Obrovské ĎAKUJEM!!!!! patrí mojej dcére Evičke, ktorá odvystavovala nielen Amiga a Britku, ale i Kawu. Kawina panička si totiž veľmi vážne pri tréningu poranila koleno a tak nemohla ani chodiť, nieto ešte behať:(( A keďže sme boli úspešný, tak si do kruhu išla zabehať až sedemkrát :-)) 

Zvod mladých
 
   Amigo - plnochrupý, výška 68cm  *Splnil
 

Abbie  - plnochrupá, 60 cm,         *Splnila

Akawa - plnochrupá, 61,5 cm       * Splnila

 

 

 

 

 

—————

Späť