EBRITTE * BRITTANY-AMIGO-CARLA


Hovawartia škôlka na Rybníčku

16.01.2014 21:29

Dňa 11.1.2014 sme nasadli do štvorkolesových tátošov a hor sa, smer Brno!  Na jednom tátošovi sa viezla Ľubka so zlatíčkom Ebinkou, v druhom - ja, Magduš, Evka a zlatíčka Kawuška a Amigo. Cieľová stanica - Brno, KK Rybníček!

No a keďže sme trošku (cca 30 min.) meškali, náš príchod a nástup na pľac bol bleskový. Hneď sa  naši hovíci "zakusli" do figuranta (samozrejme som meno zabudla), za čo boli všetci traja "Slováci" pochválení. 

Po obranách sa presunula celá skupinka na nácvik poslušnosti, pod taktovkou Renči Královej. Verím, že ani tu si hanbu neurobili....minimálne dievčence, pretože Amigo si chcel poprezerať všetko a všetkých a na cvičenie nemal v hlavičke miesto (a to ju má dosť veľkú). A tak sa mu podarilo svoju paničku "dojať" k slzám (... no dojať!).  

Nakoniec si vyskúšali nácvik na výstavu ( ukázať zuby, skontrolovať chvost, beh v kruhu..výstavný postoj)  a zvod mladých, pri ktorom si prvýkrát vyskúšali meranie na vyvýšenej plošinke (dve palety na sebe). Ani s touto "disciplínou" nemali žiadne problémy. Bodaj by aj áno, keď k nim Kristínka Banertová a Cyril Kunštek boli takí láskaví a mali pri tom plné hrste dobrôtok, tak si nejaké meranie ani nevšimli...

No a keďže som nemala na robote nič (len fotiť a foťák som zabudla :-(((), užívala som si spoločnosť mojej kamarátky Evky a išli sme trošku "trápiť" Arwenku na stopičku. Viedla si veľmi dobre a to už mala za sebou cvičenie poslušnosti.

Po všetkých aktivitách sa ešte do sýtosti vybláznili pri hrádzi za cvičákom, až z toho blbnutia Ebinka skončila v riečke...sa schladila..

 :-)))

Za perfektný deň ďakujeme organizátorom a všetkým, ktorí sa o nás starali - Lenka a Cyril Kunštekový, Renča, Vlaďka a Pavel Královci, Kristínka Banertová, Alča Celá a nemalú zásluhu má  "bufetnice" Alice. Už sa tešíme na najbližšiu akciu!!!!:-))))

 

 

 

—————

Späť