EBRITTE * BRITTANY-AMIGO-CARLA


Prvý Česko-Slovenský závod Hovawartov * BRNO 2013

15.09.2013 23:03

V piatok trinásteho som naložila Britku a Evičku /Emka varovala naše mimi Amiga/ do auta a vyrazili sme do Brna.

Závod sa konal až v sobotu14.9.2013, ale mi sme boli pozvané k Zálešákovic domov, aby sme nemuseli skoro ráno vstávať. Evka pripravila skvelú večeru a Radek sa postaral o "nápojový lístok". Akoby sme už oslavovali sobotňajšie úspechy..... Moc Evičke ďakujem za všetku starostlivosť.

Na KK Rybníček sme dorazili niečo pred pol deviatou, nasledovalo privítanie sa so všetkými českými i slovenskými pretekármi, organizáciou pod velením Lenky a Cyrila Kunštekovými , prezentácia a rozlosovanie.

Ja s Britkou som nastúpila do kategórie stopa podľa FPR3. Do FPR1 za SK, J.Bacigál s Jasmínkou, do Upr2-M.Zeleňáková s Anie a do kategorie Spr1 R.Rakovan s Catty, K.Houšková s Dračkou a E.Markgrafová s Damiánkom.

I keď nám počasie /zhruba do 11-tej, potom sa začalo vyčasovať/ moc neprialo /pršalo dosť výdatne a fučal silnejší vietor/ na stopu sme nastúpili s Britkou ako prvé.

Veľmi nás - Britku,pán rozhodca M.Mnich i kladač stôp ?, pochválili za krásne a precízne  vypracovanú stopu, no a po odčítaní bodíkov za chybičky, nás ohodnotili na 97bodov! Vystopovali sme si prvenstvo!!!! H U R Á!!!!!

I keď viem, že Britka je výborná stopárka, ktorú stopovanie veľmi baví....predsalen stať sa môže čokoľvek, mám predsa hovíka a podľa slov Alenky Celej, máme predsa Hovawarta a u neho ide nielen o to ako má natrénované, ale aj akú má náladu a aké je počasie:-)))))) S ú h l a s 

Naša rodina, Arwenka a Eliška tiež bodovali, no najmä Arwenka. Tá to "nandala" i mamce! Spolu nastúpili do kategórie Upr2 a Arwenka bola prvá a Eliška štvrtá. Dcérka vyhrala nad mamčou!

Gratulujeme všetkým, ktorí sa závodu zúčastnili a ďakujeme všetkým, ktorí zúčastnením fandili!!!!!!

Samozrejme obrovské ďakujem patrí organizačnému týmu  a KK Rybníček, kde sa o naše brušká perfektne starali.

 

Skvelo strávené dva dni v spoločnosti skvelích ľudí, čo viac si priať! Už teraz sa tešíme na podobnú akciu, ale na Slovensku!

kompletné výsledky sú na htpp://www.hovawart-klub/sk/vycvik/

 

 

 

 

 

—————

Späť