EBRITTE * BRITTANY-AMIGO-CARLA


Báječný den

28.05.2011 00:00

Dnešný deň sme celý strávili v spoločnosti a pohostinnosti našich kamarátov, manželov Evky a Radka Zálešákových a ich Elišky. Návštevu sme začínali výborným obedom, po ktorom nasledoval skvelý dezert a iné mňamky...

I keď bol upršaný deň, predsalen sme sa mohli s našimi chlpatými, štvornohými slečinkami Britkou a Eliškou vydať na prechádzku do krásneho lesa, aký ani mi vidiečania, tak blízko nemáme ako má Brno. Havice si pobehali, no a mi sme sa  mohli porozprávať v čisto babskej zostave, keďže naše polovičky zostali sedieť spolu  doma. Po návrate sme sa ešte občerstvili a kým Eliška podstúpila mini kúpelík, Britka si odpočinula a celé to sledovala z kresla pre hosťa.

Bolo nám tak výborne, že sme si ani neuvedomili ako rýchlo sa zvečerilo a že je čas vydať sa na cestu domov. No a keďže Evka vyrába nádherné veci z keramiky a má ich doslova plný dom, tak okrem skvelých dojmov, som si domov doviezla nádherného keramického motýľa. Už sa aj pekne vyníma na stene. Prežili sme báječný deň s báječnými ľuďmi. Ďakujeme E+R+E+kočka.

—————

Späť