EBRITTE * BRITTANY-AMIGO-CARLA


7.týždeň

11.07.2013 00:00

Šteniatka začiatkom  siedmeho týždňa "zľupli" tretiu odčervovaciu tabletku skrytú v mäsku, čo sa im véééľmi páčilo v porovnaní s pastou a druhou tabletkou a tak boli tretí krát odčervené. Vo štvrtok ich čakalo očkovanie a čipovanie, čo všetci zvládli perfektne...očkovanie si ani nevšimli. Musím povedať, že čipovanie je pre šteniatko minimálne postrehnuteľné v porovnaní s tetovaním. Neviem ako reagujú na tetovanie do uška, ale pri tetovaní do slabiny, veľmi plačú.

V nedeľu nás navštívila Miška Červeňová /HPCH/, aby prehliadla tie naše chlpaté decká, ktoré ako naschvál drichmali a presúvali sa po terase ako tulene. Ťažko mi je potom veriť, že sú to malé pirane, ale naozaj sú...sami sme sa nedoobhrýzali ani nedotrhali nohavice a tričká. 

Takisto sme privítali návštevu z Maďarska, na šteniatka sa prišla pozrieť aj majiteľka Hoba vom Schodratal,otca našich krpčekov.

Škoda len, že Hoba nechala doma.

Všetci, okrem Amiga, už majú prichystané výbavičky a začíname sa psychicky na ich odchod pripravovať. Vieme, že idú do skúsených rúk, ale .....ale veď viete.

—————

Späť