EBRITTE * BRITTANY-AMIGO-CARLA


A B B I E EBRITTE

22.07.2013 12:12

Pre Abbie /Ebi/ , ktorú sme doma volali Ebika si včera  prišla jej nová panička Ľubka, tiež ostrieľaná hovawarťáčka ako Magduška, panička Kawy. Je majiteľkou Jekylla Royal Safe  a spolu budú bývať v Nitre.

Ebika je zárukov neskutočnej srandy na dvore, svojou veselou a večne vyškerenou  papuľkou nám vždy urobila šou. Bola našim "dvorovým šašom", tak len dúfam, že Jekylla moc nebude otravovať, aby nedostala výprask od staršieho uja....

Okrem výstavnej, ju čaká najmä pracovná kariéra, tak budeme držať obom palce a nadúvať sa pýchov pri sebemenšom úspechu.

Keď si Ebiku Ľubka brala, môj manžel sa rozplakal, no a až vtedy som uverila, že jeho slová, že ju nedáme, myslel vážne. Keď som ho neskôr konfrontovala prečo za Kawou a Allegrou neplakal, tak mi sucho odvrkol, že som si ani nevšimla, že pri ich  odchode doma nebol, že sa tomu úspešne vyhol. A ešte dodal, že ak ešte niekedy mať šteniatka budeme, tak od piateho týždňa musia z domu, aby sa na nich tak nenaviazal. A to je totálny nepsíčkár!!!!!

Ebika sa bude "vytŕčať" ma Jekylovom webe www.jekyllroyalsafe.estranky.cz

 

—————

Späť