EBRITTE * BRITTANY-AMIGO-CARLA


NITRADOG 29.-30.3.2014

29.03.2014 21:07

Dnešná Amigova výstavná premiéra vôbec nedopadla zle :)) Musím povedať, že ešte stále sa mi nechce veriť, že to naše bábo, sa vo výstavnom kruhu správalo ako slušný dospelák a krásne sa predviedol. Pánovi rozhodcovi - Zhuk Anatoli (BL), sa veľmi páčil a tak si s Evkou vybehal ocenenie V1,CAJC! (v triede boli traja)

Druhým Ebrittákom bola slniečko Ebinka. Pre ňu to už bola tretia výstava a tiež sa s Ľubkou krááásne predviedli. Ebinka sa tiež veľmi páčila pánovi rozhodcovi, aj by jej udelil prvenstvo......., ale napokon skončili s Ľubkou na krááásnom druhom mieste V2, v triede ich bolo šesť. 

Moc som sa tešila, že ambicie Radka a Evky (asi viac Radka) stále neutíchajú a prišli aj oni na výstavu do Nitri a

strávili sme super sobotu pri kruhu i pri spoločnom šantení všetkých chlpáčov:))

Sestrička  Eliška,  si prišla dokončiť Grand šampióna V1,CAC+res.CACIB a Arwenka si v triede otvorenej vybehala V2,res.CAC. 

V nedeľu si Eliška svoje úspechy zo soboty zopakovala, zato Arwenečka V1,CAC !!! Gratulujeme a čoskoro dovidenia:)))

 

Najväčšou odmenou pre našich miláčikov však bolo vybláznenie sa na Ebinkinom domovskom cvičáku KK Nitra, kam nás Ľubka zobrala celú bandu. Také neposlušné "potvory" to boli, že sme ich pohromade nevedeli ani nafotiť !!!!!   :-))))) Stále ktosi odbehol, alebo sa aspoň "odvalil" zo záberu :))...... že Dajka? :)) 

Arwen, Eliška, Adar a Abbie

Eliška a Abbie

Arwen, Eliška, Adar, Abbie, Amigo a Dajkina nožka!

Arwenka,Eliška,Adar,Abbie,odchádzajúci Amigo a hurá Dajka!

Ebinka a Amigo

 

 

—————

Späť